woensdag 17 december 2014

Het lichaam als een Victoria's Secret model

Goedemiddag,

Social Media ontplofte weer na de Victoria's Secret show. Velen zaten aan de buis gekluisterd om te kijken naar de spetterende show. Met als gevolg veel frustratie bij vrouwen die ook wel zo'n mooi lichaam zouden willen hebben. Tom Barten (27) is founder en CEO van Personal Body Plan en schreef hier een geweldig artikel over op NSMBL.nl. Voor degene die het artikel nog niet gelezen hebben, hierbij (mijns inziens) het belangrijkste stukje:


Kies de look die bij jou past en wees trots op jezelf
Victoria’s Secret modellen worden uitgekozen op basis van de looks die ze bij hun geboorte hebben meegekregen en krijgen vervolgens miljoenen euro’s om in de shape van hun leven te komen en te blijven. Ze hebben toegang tot allerlei deskundige mensen die ze hierbij helpen. Uiteraard moeten ze er veel voor doen en laten, maar hun hele leven is ingericht om eruit te zien als een Victoria’s Secret model – dit lichaam onderhouden is immers hun baan.


Ik zie het als mijn verantwoordelijkheid om eerlijk tegen je te zijn. Met mijn 1 meter 77 zal ik nooit professioneel basketballer worden, ook al leef ik als Michael Jordan. Natuurlijk is het goed om ambitie te hebben, en zijn er mensen die het lukt, maar je kunt ook eerlijk tegen jezelf zeggen dat je waarschijnlijk nooit écht een Victoria’s Secret lingeriemodel gaat worden, ongeacht de workouts en voedingsschema’s die je van het internet plukt. Betekent dit dat je maar bij de pakken neer moet zitten? Absoluut niet.

Gebruik dit soort modellen als inspiratie en motivatie, maar wees je bewust van je eigen unieke kwaliteiten. Jij bent jij! Bepaal welke look bij jou past met inachtneming van genetische eigenschappen als lengte, lichaamsbouw, botstructuur en reeds aanwezige vormen en contouren. 

Zorg ervoor dat je de beste 
versie van jezelf wordt.

Het hele artikel is te lezen op: http://www.nsmbl.nl/wil-jij-het-lichaam-van-een-victorias-secret-model-bereiken-lees-dan-dit/

Liefs,
Maxime

2 opmerkingen: